2014-15 Koton Sonbahar-Kış Koleksiyonu

5 yıl önce
1.818 kez görüntülendi

2014-15 Koton Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Kadın modasının önemli hazır giyim markalarından bir tanesi olan  2014-15 Koton sonbahar-kış koleksiyonu bu sezonda gardroplardan düşmeyeceğe benziyor.  Koleksiyon 3 farklı temadan oluşuyor. Bu temaları ve koleksiyona ait parçaları sizlere tanıtarak yapacağınız sonbaha-kış kombinlerine fikir verelim.

Causal Lux: Bu koleksiyon farklı moda akımlarına ve tarzlarına ait parçaların lüks kavramı içinde yorumlanmasıyla tasarlanan parçalar bulunmaktadır. Zarif ve havalı bir duruş sergileyen koleksiyon sonbahar ve kışın sadeliğini de üzerinde barındırıyor. Ayrıca, bu koleksiyona ait parçalar kadında kendine güvenin de asil bir yansıması olmaya hazırlanıyor. Temanın renkleri duman tonları, deve tüyü, kobalt mavisi, kış beyazı, antrasit, lacivert, şeker pembesi ve pudra mavi tonlarından oluşurken, boyfriend gömlekler, bornoz formlu parçalar, yüksek belli pantolonlar gibi parçalar temanın gözde parçalarını oluşturuyor. Sözü edilen tema adeta kendine güvenin timsali oluyor.

Winter Boho: Asi tavır sergileyen tema dünyadaki farklı kültürlerden ilham alınarak hazırlanmış. Orman meyvesi ve şarap tonları, safram, yeşil, kahve renk sıkalasına ve etnik desenlere sahip parçalardan oluşan koleksiyon bohem ve western desenler taşıyor. Koleksiyonda panço ve şallar aynı zamanda da saçak detaylı deri çantalar en dikkat çeken parçalar arasında yer alıyor.

Swinging London: Bilindiği gibi bu sezon 60’lı yılların modelleri ve modası oldukça popüler bir akım. Koton da bu akımı bozmadan hatta farklı yorumlar katarak koleksiyonuna almayı ihmal etmemiş. Swinging London temasını 60’ların İngiltere’sinde hakim olan moda akımına ayırmış. Tema siyah ve beyaz olmak üzere monokrom renklerden oluşmuştur. Şehir hayatına farklı bir yorum getiren parçaları bu temada bulmak mümkün.

 

 

 

Koton 2014-15 Sonbahar-Kış Modası için aşağıdaki fotoğraf galerisine göz gezdirebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Maybelline New York’un Marka Yüzü Merve Boluğur Oldu başlıklı makalemizde Maybelline New York, Maybelline New York’un marka yüzü ve Maybelline'in marka yüzü Merve Boluğur hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık