2014 Balkon ve Teras Dekorasyon Trendleri

5 yıl önce
2.175 kez görüntülendi

2014 Balkon ve Teras Dekorasyon Trendleri

Yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde yazın sıcaklarından kurtulmak, vakit geçirmek ve bir nebze de olsa rahatlamak için en iyi mekanların başında balkon ve teraslar gelmektedir. Yaz aylarında çokça vakit geçirilen bu mekanların dekorasyonu da bu nedenle önem taşımaktadır. İyi bir teras dekorasyonunu ev dekorasyonunuzun bir parçası olarak yaparsanız hem evinizin dış görünüşünü hem de dış görünüşünü değiştirmeniz mümkün. İşte sizlere 2014 yaz balkon ve teras dekorasyonu trendleri;

Öncelikle bu sezon dekorasyon trendlerinin başında doğal görünümlü malzeme kullanmak yatıyor. Bu nedenle 2014 modasına göre doğal görünümlü objelere balkon ve terasınızda yer vermeniz hem şıklık yaratacak hem de modaya uymanıza neden olacaktır. Hatta evinizde bulunan ancak eskimesi ya da başka bir nedenle artık kullanmadığınız ahşaplarınıza küçük dokunuşlar yaparak da kendi modanızı kendiniz yaratabilirsiniz. Bu konuda size örnek olacak birçok uygulama mevcuttur. Balkon ve teras için ahşap eşyalar tasarlayın!

Bir önceki yazımız olan Evde Hoş Kokulu Oda Parfümleri Yapın başlıklı makalemizde doğal parfüm nasıl yapılır, evde oda parfümü tarifi ve evde parfüm yapımı hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık