2014 Göz Kamaştıran Nişanlık Modelleri

2 ay önce
243 kez görüntülendi

pixel 2014 Göz Kamaştıran Nişanlık Modelleri0
  

2014 Göz Kamaştıran Nişanlık Modelleri

Bilindiği gibi evliliğe giden yol oldukça meşakatli bir yoldur. İki gencin tanışmasıyla başlayan koşuşturmaca sırasıyla kız isteme, nişan şeklinde devam eder, en son olarak da düğün ile mutlu son bulur. Sayılan evrelerin hepsi çok değerli ve heyacanlı olmasına rağmen, nişan faslı oldukça önem taşımaktadır. Çünkü nişan iki gencin ilk resmi kabulüdür. Hal böyle olunca da 2014 nişanlık modelleride bayanlar tarafından ince elenip sık dokunarak özenle seçilmektedir.

Nişan Hazırlıklarının Vazgeçilmezi

Nişan hazırlıklarının büyük bir kısmını nişanlık seçme işi oluşturmaktadır. Piyasada oldukça çeşitli modelin bulunması işleri daha da zora sokmaktadır. Ancak endişelenilmesine hiç gerek yok. Birkaç küçük tüyo hayalinizdeki nişanlık modelleri ile buluşmanızı sağlayacaktır. Ancak, yine de seçim yaparken fazla aceleci davranılmamalıdır.

Nişanlık Seçerken Dikkat Edilemesi Gerekenler

Nişanlık seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar nişanlanacak bayanın fiziki özellikleri, günlük hayattaki giyim zevki ve tabii ki de nişanlığa ayırdığı bütçedir. Bunlardan fiziki özellikler nişanlık modelleri ile nişan olacak bayanın uyumunu, günlük hayatta seçtiği kıyafet profili ise modelin tarzını belirleyen etkenler olması açısından önem arz etmektedir.

Çeşit Çeşit Nişanlık Modelleri

Neredeyse piyasada her tarza ve her bütçeye uygun nişanlık modelleri mevcut… Pekii, bu modellerden en çok hangileri nişanlara damgasını vuruyor? En çok tercih edilen modeller arasında pastel tonlar ve kabarık modeller yer alıyor. Ancak, yeni yeni çok sade fakat asimetrik modeller de bayanlar tarafından seçilmeye başlayınca vitrinlerde boy göstermeye başladı. Üstelik bazı moda evlerinde hayalinizdeki nişanlığı da tasarlatmanız mümkün…

 

 

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system
2014 Göz Kamaştıran Nişanlık Modelleri, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Bir önceki yazımız olan İslami Evlilik ve İslami Evlilik Siteleri başlıklı makalemizde dini evlilik sitesi, evlenme siteleri ve evlilik sitesi hakkında bilgiler verilmektedir.

Gelen Aramalar:

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz


Yukarı Çık