2014 Kadın Yaz Desenleri ve Trendleri

5 yıl önce
1.950 kez görüntülendi

2014 Kadın Yaz Desenleri ve Trendleri

2014 Kadın Yaz Desenleri ve Trendleri

Yazın sıcak yüzünü gösterdiği şu günlerde yaz gardıropları da artık son şekillerini almaya başladı. Bu kapsamda gardroplarını düzenleyecek olan bayanlara yardımcı olması açısından 2014 yaz desenlerini tekrar hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Yaz desenlerinden bahsetmek gerekirse her yaz olduğu gibi 2014 yazında da en çok kullanılan desen yaza da oldukça yakışan çiçek desenleri olacak. Gerek küçük gerek büyük çiçek desenlerini mayodan elbiseye, etekten pantolondan bluza kadar heryerde görmek mümkün. Peki diğer 2014 kadın yaz desenleri ve trendleri neler bir göz atalım.

Çiçek Baskı ve Desenleri

Çiçek baskıları 2014 ilkbahar-yaz döneminde birçok tasarımcı tarafından tercih edilmiş ve nerdeyse tüm koleksiyonlarda yerini almıştır. 2014 yazında çiçek desenleri anlamında tam bir özgürlük söz konusudur. Büyük ya da küçük çiçek desenli parçaların hepsi koleksiyonlarda yer almaktadır. Peki tarzınıza göre nasıl çiçekli bir parça seçmelisiniz. Eğer vintage havasından hoşlanan sofistike ve daha feminen görünmeyi seven biriyseniz küçük çiçek desenlerini, daha sert bir tavrınız varsa büyük çiçekli desenli parçaları seçmenizi öneriyorum.

Çizgili Desenler

Çizgili desenlerde de 2014 yazında tam bir özgürlük söz konusu. Bu nedenle tarzınıza ve en önemlisi de fiziksel özelliklerinizin uygunluğuna göre yatay ya da dikey çizgili desenleri tercih edebilirsiniz. Biraz kilolu bir bayansanız yatay çizgilerden uzak durmanızda yine de fayda var. Diğer yandan çizgili desenli parçalarda genellikle monokrom akımı hakim durumda.

Etnik Desenler

2014 yazına damga vuran bir diğer desen de şüphesiz ki etnik desenler oldu. Birçok tasarımcının koleksiyonunda etnik desenlere sıkça rastlamak mümkün… İşte birkaç örnek;

Diğer 2014 Yaz Desenleri

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Kahve veya Çaylı Ev Yapımı Güneşsiz Bronzlaşma Losyonu başlıklı makalemizde güneşsiz bronzlaşma losyonu, Kafein ve Kahve veya çaylı ev yapımı güneşsiz bronzlaşma losyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

  1. tuğçe diyor ki:

    Bunlar çok güzel tasarımlar kkızlarda güzel


Yukarı Çık