2014 Oxford Ayakkabı Tendleri

2 yıl önce
4.661 kez görüntülendi

2014 Oxford Ayakkabı Tendleri 

2014 modasında maskülen bir havanın hâkim olduğunu bilmeyen modasever kalmamıştır sanırım. Maskülen ayakkabı modellerinden şıklıklarıyla en dikkat çekenleri ise şüphesiz oxford ayakkabılardır. Oxford ayakkabıların kullanıldığı doğru kombinler yaratabilmek için birkaç stil önerisini dikkate almak gerekiyor.

1. Eteklerle oxford ayakkabıların uyumu oldukça iyi olmaktadır. Etekle yapacağınız kombinlerde yine bacak boyu problemi yaşıyorsanız açık renk çorap ile açık renk oxford ayakkabı, siyah ayakkabıyla siyah ayakkabı şeklinde kombin yapabilirsiniz. Bu sayede kombin ayaklarınızda kesintiye uğramadığı için sizi uzun gösterecektir.

2. Genelde oxford ayakkabı giymeyi sevenler boylarını kısa gösterdiğinden şikâyet ederler. Eğer siz de bundan endişeleniyorsanız ya da boyunuz kısaysa bej, camel ve pudra gibi açık tonlarda olan renkleri tercih etmelisiniz. Bunları da pantolon yerine elbiselerle konbinleyebilirsiniz.

3. Skinny pantolonlarla oxford ayakkabıları şık bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Yine boy problemlerini aşmak için pantolonun paçasını kıvırarak bir parça ayak bileklerinizi göstermeniz daha doğru ve şık bir sonuca ulaştıracaktır.

4. Bu tarz ayakkabılar maskülen olsalar da feminen elbiselerde kullanılmaları da güzel sonuçlar yaratmaktadır. Midi boy elbiselerle kullanmanız daha doğru olacaktır. Böyle kombinlerde yine bilekler açıkta kalacak ve sizi olduğunuzdan daha uzun boylu gösterecektir. Ancak yine de kısa boylular bu tarz kombinleri kullanmamalıdır.

5. Feminen-maskülen uyumunda olduğu gibi bazı maskülen-maskülen uyumu gösteren parçalar da harika bir sonuç yaratmaktadır. Bu nedenle boyfriend pantolonla oxford ayakkabılar harika görüntüler yaratmaktadır.

6. Oxford ayakkabıların kısa boylular tarafından kullanılabileceği bir kombin de şortlarla yapılan kombinlerdir. Şortlar kumaş ya da kot olabilir. İki türde de güzel sonuçlara ulaşmak mümkündür.

7. Kıvrılmış paça pantolonlarla kombin edebileceğiniz ayakkabılarda renk uyumunu yakalamak da bir şıklık yaratmaktadır. Bunun için deri ceketinizle aynı renkte alacağınız oxford ayakkabılar güzel olmaktadır.

8. Oxford ayakkabıların diğer kullanımları için galerimize göz gezdirebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan İslami Evlilik ve İslami Evlilik Siteleri başlıklı makalemizde dini evlilik sitesi, evlenme siteleri ve evlilik sitesi hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

  1. Can Keskin diyor ki:

    kadınlar için oldukça zevkli modeller paylaşım için teşekkürler 🙂


Yukarı Çık