2014 Plaj Modası

2 yıl önce
1.743 kez görüntülendi

2014 Plaj Modası

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte iyice ısınmaya başlayan havalar bu yıl da yaz sezonunun uzun süreceğini işaret ediyor. Uzun ve yorucu bir kış sezonunun ardından yavaşlayan metabolizmanızı şimdilerde yoğun diyet programlarıyla canlandırmaya çalıştığınızın farkındayız. Hatta çoğu kadın için mart – nisan ve mayıs aylarında uzun süreli tatillere hazırlık amacıyla 2014 diyet programlarını uygulamaya başladı bile. Şimdilerde en sık adını duyduğumuz diyet programlarının kısa vadeli diyetler olduğunu hatırlatarak kadınların en çok uyguladığı diyet programının göbek eriten diyet olduğunu söylemekte fayda var. Ender Saraç, Selahattin Dönmez, Canan Karatay gibi alanında uzman isimler tarafından hemen hemen her sitede karşınıza çıkan hızlı kilo verdiren diyet programlarını uygulamak sureyitle ince bir forma sahip olabileceğiniz gibi, aynı zamanda zayıflatıcı egzersiz programlarıyla da 2014 yazına bomba gibi hazırlanabilirsiniz.

2014-ilkbahar-yaz-sokak-modasi-trendleri

 

Moda sektörüde 2014 yazına son hızla hazırlanırken 2014 yılının plaj ve bikini modası şimdiden defilelere damgasını vurmaya başladı. Dünyaca ünlü markaların birbiri arkasına sergilediği 2014 plaj modası bikini modelleri özellikle ilginç tasarımlarla dikkat çekiyor. Victoria Secret, Nelson, Calzedonia, Chloe, Sunset gibi ünlü bikini üreticileri son hazırlıklarını ve 2014 kreaksiyonlarını hazırlayarak görücüye çıkardı bile. 2014 Plaj modası tasarımlarının ağırlıklı olarak gökkuşağı renklerinden oluştuğunu hatırlatarak, leopar desenlerin de bu yıl moda olması bekleniyor. Canlı ve turuncu rengin sıkça kullanıldığı tasarımlar floral desenlerle de dikkatleri cezbediyor. 2014 plaj modası, yaz diyetleri, kısacası “kadın ve kadına dair ne varsa” hepsini bulabileceğiniz bir kadın sitesi olan kadininkitabi.com adresini siz değerli ziyaretçilerimize öneririz.

 

Bir önceki yazımız olan İslami Evlilik ve İslami Evlilik Siteleri başlıklı makalemizde dini evlilik sitesi, evlenme siteleri ve evlilik sitesi hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık