2014 Yaz Makyaj Trendleri Modası

1 yıl önce
497 kez görüntülendi

2014 Yaz Makyaj Trendleri

Makyaj kadınlar için vazgeçilmez güzellik sırlarından bir tanesidir. Her bayan makyaj yapar, ancak bu makyajın sıradan değil de çekici olmasını istiyorsanız sezounun trendlerine ve makyaj uygulama tekniklerine hâkim olmanız gerekmektedir. Bu düşünceden hareketle sizler için 2014 yaz makyaj trendlerinden ve makyaj uygulamalarından bahsetmekte fayda gördük. Makyaj trendlerinden bahsetmek gerektiğinde makyajın temel unsurlarını akıldan geçirmek en iyi yoldur. Bu konu gözden geçirildiğinde ilk etapta akla allık ve fondoten gelmektedir.

Cilt renginizin düzgün ve doğal görünmesini sağlayan unsurlar bunlardır. Ancak bu iki her ne kadar makyajın temeli olsa da bunların da ciltte düzgün durmasını sağlayan bazı bakım önlemlerinin alınması gerekmektedir. Bu bakım önerileri ise cildin temizlenmesi, tonikle sıkılaştırılması, kremle nemlendirilmesi ve de maskeyle toparlanması şeklinde sıralanabilmektedir. Tüm işlemlerden sonra diğer makyaj ürünleri ancak teninizde düzgün duracaktır.

2014-Yaz-Makyaj-Trendleri

 

Cilt bakımının ardından cilt renginize uygun bir fondoteni cildinize uygulayın ardından da yine güzel bir allıkla yanaklarınızı renklendirin. Makyajın ana unsurlarını tamamladıktan sonra sıra dudaklarınıza gelebilir artık. 2014 yaz makyaj trendleri arasında dudak kalemi kullanmak da olduğu için sezona uygun makyaj yaparken mutlaka dudak kalemi de kullanmanız güzel bir makyaj yapmanıza neden olacaktır. Dudak makyajınızı yaparken ilk olarak daha kalıcı olmasını sağlamak için pudra ile dudaklarınızı sabitledikten sonra etrafını rujunuzla aynı renk ve tonda dudak kalemiyle çevreleyip ardından rujunuzu uygulayabilirsiniz.

Son olarak 2014 makyaj modasına göre göz, kaş gibi göz makyajının önemli bölgelerini belirginleştirmek gerekmektedir. Bunun için göz kalemi, rimel gibi makyaj ürünlerinden bolca yararlanabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Sokak Stili İçin Çanta Önerileri başlıklı makalemizde 2014 yaz çanta modası, Aksesuar modası ve aksesuar seçimi hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık