2014 Yaz Modasına Uygun 3 Ruj Uygulaması

1 yıl önce
556 kez görüntülendi

2014 Yaz Modasına Uygun 3 Ruj Uygulaması

Konu rujlara geldiğinde yeni bir ruj rengi seçip yeni bir tarz yaratmaktansa, alışılagelmiş tarzda devam etmek çok daha kolay olmaktadır. Dudak makyajı için çalışılacak yeni rengin belirlenmesi zaman alıcıdır ve çantanızda sadece bir rengi taşımak daha kolay olmaktadır. Ancak, cilt tonunuza uygun rengi ve dudak makyajını tutturmak çok iyi görünmeniz için oldukça önemlidir. Eğer doğru rengi bulmaya nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, fikir vermesi açısından 2014 yaz modasına uygun 3 ruj uygulamasını sizlere sunuyoruz.

1. Pudra Rengi

Tamamen yıkanarak çıkmış gibi görünmemesi için cilt tonunuzla güzel bir uyum içinde olması gerekmektedir. Pudra renginin birçok farklı tonu bulunmaktadır. Burada manken üzerinde kahve pudra tonu tercih edilmiştir. Sizin ten renginiz de mankeninkine yakınsa bu stili kullanabilirsiniz. Dudak makyajını uygulamak için ilk önce dudaklarınızı nemlendiriciyle nemlendirdikten sonra nötr bir dudak kalemi ile dudaklarınızın çerçevesini belirleyin, ardından pudra rengi rujunuzu sürün ve en son makyajı parlatıcıyla canlandırarak bitirin.

2. Şeker Pembe

Yüzünüze aydınlık bir hava vermek ve yine renk katmak istiyorsanız pembe parlak bir dudak balsamından faydalanabilirsiniz. Kısacası şeker pembe parlak dudak balsamı yüzünüze renk vermek için en hızlı ve etkili yoldur.

3. Mercan Turuncu

Mercan rujlar turuncudan kırmızıya giden tonlarda çok farklı olabilmektedir. Mercan tonlarından seçeceğiniz bir ruj ve dudak kalemi ile önerdiğimiz stili yapabilirsiniz. Size önerimiz dudaklarınıza hacim kazandırmak için dudak kaleminizin rengini rujunuza göre bir ton koyu seçmenizdir.

© 2013 | Haley Sheffield | www.haleysheffield.com

Bir önceki yazımız olan Sokak Stili İçin Çanta Önerileri başlıklı makalemizde 2014 yaz çanta modası, Aksesuar modası ve aksesuar seçimi hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık