2014 Yılında Yıldızı Parlayan Ünlüler

1 yıl önce
696 kez görüntülendi

2014 Yılında Yıldızı Parlayan Ünlüler

2014 Yılında Yıldızı Parlayan Ünlüler

Yeni yıla girileceği zaman geçmiş yılın değerlendirmesinin yapılması adettendir. Geçen yılın değerlendirilmesi her konuda yapılmaktadır. Biz de ‘Kadınlar Arasında’ ekibi olarak gerek yaptığı işlerle gerek giyimi kuşamı gerekse de yaşadığı hayatla 2014 yılında yıldızı parlayan ünlüleri sizler için derledik keyifli okumalar diliyoruz.

1. Kerem Bursin: Amerika’daki oyunculuk kariyerine Türkiye’de devam kararı alan Kerem ‘Güneşi Beklerken’de aldığı rolün ardından Çağan Irmak’ın filmi ‘Unutursam Fısılda’da kariyer basamaklarını tırmanmaya devam etmiştir. Şu anda ise reyting rekorları kıran ‘Şeref Meselesi’ adlı dizide filmin ana karakteri Yiğit karakterini canlandırıyor.

2014-yilinin-yıldızı-parlayan-ünlüleri

2. Fahriye Evcen: Ünlü oyuncu Yaprak Dökümü, Çalıkuşu, Kurt Seyit ve Şura, Aşk Sana Benzer gibi dizi ve filmlerin yanında güzellik ve tarzıyla da dillere düşmüş ve yıldızı bir hayli parlamış isimlerden.

3. Çağtay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Taner Ölmez ise Medcezir dizisinden yıldızı tamamen parlayanlardan.

4. 2014 yılında yıldızı parlayan diğer ünlüler ise Berk Cankat, Farah Zeynep Abdullah, Yasemin Allen ve İbrahim Çelikkol’dur.

Bir önceki yazımız olan Cilt Bakımı İçin Badem Yağı başlıklı makalemizde badem yağı, badem yağı cilt ve badem yağı ile cilt bakımı hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık