2015-16 Sonbahar-Kış Kadın Modası-Trendler

6 ay önce
2015-16 Sonbahar-Kış Kadın Modası-Trendler için yorumlar kapalı
223 kez görüntülendi

2015-16 Sonbahar-Kış Kadın Modası-Trendler

Kışa hazırlık ayları olan sonbahar aylarında hem sonbahar hem de kış için gerekli parçalar gardroplarda yerini almaktadır. Bu kıyafetlerin hem işlevsel hem de modaya uygun olması sonbahar-kış aylarında büyük önem taşımaktadır. Soğuktan koruyucu olarak tasarlanmış birbirinden güzel trendleri 2015 sonbahar-kış modası trendleri başlığı altında sizler için inceledik.

  1. Trend: Safari Cepli Maksi Etekler

Maksi eteklere safari cep adı verilen körüklü cepler eklenerek elde edilen bu maksi eteklerin örneklerine sonbahar-kış modasında sıkça rastlanacak. Bu tip etekleri boyna bağlanan şık şallar ve belden bağlamalı çantalarla kombinleyebilirsiniz.

safari-tipi-cepli-maksi-etekler

  1. Mont Olarak Kullanılan Pelerinler

Cape de denilen kolsuz montlar yani Türkçesiyle pelerinler bu sezonda kaban ve montların yerine geçmiş durumda. Özellikle kullanımlarının oldukça rahat olması nedeniyle bayanların bu trendi çabuk benimseyeceklerini düşünüyoruz.

mont-olarak-pelerin-modasi

  1. Blazer Ceket ve Culotte Pantolon Kombinleri

Bu sezona damgasını vuracak bir trend de kısa pantolonlarla ceketlerin birlikte kullanılması olacak. Bakalım bu marjinal trend hangi çevrelerde daha çok kullanılacak.

blazer-ceket-culotte-pantolon-kombinleri

  1. Sezonunun Trend Materyalleri ve Desenleri

Sonbahar-kış sezonuna damga vuracak ve sıkça kullanılan materyaller arasında en trend olanları tül ve transparan kumaşlar, kadife, kürk, chanel kumaş ve en önemlisi de triko geliyor. Desenlerde ise en çok öne çıkanlar ekose ve kaz ayağı deseni.

ekose-kazayagi-desenli-trendler

  1. Bohem Maksi Elbiseler

Modayı yakından takip edenlerin bildiği gibi yaz sezonunun gözdesi bohem elbiseler olmuştu. Bu akım sonbaharda da devam ediyor. Sezonun gözdelerinden bohem maksi elbiseleri kürklü yeleklerle kombinleyebilirsiniz.

bohem-tarzi-maksi-elbiseler

Bir önceki yazımız olan Kilonuza Göre Su Tüketin başlıklı makalemizde kilonuza göre su tüketin, kiloya göre su tüketimi ve su tüketim oranları hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık