2015-16 Sonbahar-Kış Makyaj Trendleri ve Modası

4 yıl önce
2015-16 Sonbahar-Kış Makyaj Trendleri ve Modası için yorumlar kapalı
789 kez görüntülendi

2015-16 sonbahar-kış makyaj trendleri ve modasını şık ve modayı yakından takip eden bayanlar için açıklıyoruz. Kışa hazırlandığımız şu günlerde havaların da soğumasıyla birlikte 2015-16 sonbahar-kış modasına uygun kıyafetler gardroplardaki yerini alırken, bayanlar bir yandan da bu kıyafetlere ve en önemlisi de modaya ve trendlere uygun makyaj konusunda hazırlıklara da paralel olarak başladı. Bu sezonun makyaj trendlerine natürel makyajın hakim olduğunu belirttikten sonra sezon modasının ayrıntılarını sizlere verelim.

Trend 1-Koyu Ruj ve Doğal Göz Makyajı: Sonbahara damgasını vuracak trendlerden bir tanesi koyu renkli rujlarla dudakların ön plana çıkarılması. Bu nedenle bu trendde göz makyajı sadece bir rimel kullanılacak kadar sadeleştirilmiş, kaşlar ise boyanmadan sadece düzenli durması açısından taranmış şekildedir.

2015-16-makyaj-trendleri-ve-modasi-trend-1-koyu-dudaklar

Trend 2-Anlamlı Bakışlar: Bu sezon hem günlük hayatta hem de davetlerde kullanılabilecek bir diğer trend de anlamlı bakışlar ve ıslak dudaklar. Bunun için bakışlara anlam vermek için uzun ve koyu renkli kirpikler, ıslak ruj ile pembe ve kırmızı renkte rujlar, göz kapaklarınızda ise kahve tonlarını kullanmanız yeterli.

2015-16-makyaj-trendleri-ve-modasi-trend-2-anlamli-bakislar

Trend 3-Fresh Bir Görünüm İçin Şeftali Tonları: Uzun bir dönemdir kadınların vazgeçilmezi haline gelen şeftali tonlar bu sonbahar-kış sezonunda da moda. Konu doğallık ve fresh görünüm olunca elbette ki, şeftali tonlardaki allık ve farlar sezon boyunca vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak.

2015-16-makyaj-trendleri-ve-modasi-trend-3-fresh-seftali-tonlar

Trend 4-Uzun Kirpikler ve Kırmızı Dudaklar: Çekicilik ve davet makyajı denildiğinde ilk akla gelen kırmızı ruj ve uzun kirpikler bu sezon da en sık rastlanacak trendlerden biri olacağa benziyor. Özellikle renkli gözlü bayanlar için bu trend harika görünümler yaratmanızda büyük yardımcı olacak.

2015-16-makyaj-trendleri-ve-modasi-trend-4-kirmizi-dudaklar

Trend 5-Kedi Gözü Makyajı ve Nude Dudaklar: Sonbahar-kış sezonunda çok beğenilecek trendlerden bir tanesi olan kedi gözü makyajı oldukça revaçta olacak. Bu göz makyajında vurgunun gözlerde olmasından dolayı kavizsiz düz ve yine vurgulu kaşlarla, nude renkte rujlar kullanılarak makyaj tamamlanabilir ve muhteşem görünüşe kavuşulunabilir.

2015-16-makyaj-trendleri-ve-modasi-trend-5-kedi-gozu-makyaji

Bir önceki yazımız olan Tüğ Dökücü Soğan Kürü başlıklı makalemizde soğan kürü, tüy dökücü kür ve tüy dökücü soğan kürü hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık