2015-2016 Sonbahar-Kış Bot Çizme ve Stiletto Modelleri

6 ay önce
2015-2016 Sonbahar-Kış Bot Çizme ve Stiletto Modelleri için yorumlar kapalı
361 kez görüntülendi

2015-2016 Sonbahar-Kış Bot, Çizme ve Stiletto Modelleri

Kıyafetlerin en iyi tamamlayıcı aksesuarlarından olan ayakkabılar bayanlar için olmazsa olmazlar hatta en tutku duyulan parçalar arasında yer almaktadır. Birçok bayan her moda döneminde farklı kıyafetleriyle kombinleyebilecekleri onlarca ayakkabı satın alabilmekte ya da var olan ayakkabılarına ufak detaylar ekleyerek modaya uygun hale getirip kullanabilmektedir. Bayanların modaya uygun ayakkabılarla şık kombinler yapabilmeleri için 2015-16 sonbahar-kış bot, çizme ve stiletto modellerini açıklıyoruz.

Sonbahar günlerini yaşamamız ve kışa hazırlanmamız nedeniyle konumuzda daha çok çizme ve bot trendlerine yer verecek olmamız oldukça normaldir. Bu sezon 2015 bot modellerinde oldukça geniş ve farklı bir yelpaze bulunmaktadır. 2016 sonbahar-kış ayakkabı modasına ankle botlar damgasını vurmuş durumda. Farklı bir tasarımı olan bu botlar özellikle punk trendine gönül vermiş bayanlar için oldukça iyi bir seçim olacak. Ankle botlarda öne çıkan desen ve materyal ise kadife üzerine yapılmış gotik desenlerdir.

Bu sezon bot ve çizmelerde biraz da nostalji yaşayacağız. Diz üstüne kadar uzanan kadife ve süet çizmelerle oldukça hoş bir şıklık yaratmak mümkün. Diğer yandan 90’lı yılların ve çocukluğumuzun lace up kısa bilekten botları bu sezon da moda. Bu botları kısa dantelli çoraplarla kombinleyerek farklı bir şıklık da yaratmak mümkün. Tasarımcıların yaptığı koleksiyon tanıtımlarında ve moda haftalarında sözünü ettiğimiz kombinlerin en güzel örneklerini inceleyebilirsiniz. Son olarak sezonda öne çıkan diğer bot modelleri lace up, form fitting ve pompon-püskül detaylı botlar şeklinde sıralanabilmektedir.

Her ne kadar dönem sonbahar-kış sezonu olsa da davet, toplantı ve özel günlerde stilettolardan vazgeçmek de mümkün olmuyor. Bu sezonda raflarda simli, kare burunlu ve atkılı stilettoları sıkça göreceğiz.

Bir önceki yazımız olan Kilonuza Göre Su Tüketin başlıklı makalemizde kilonuza göre su tüketin, kiloya göre su tüketimi ve su tüketim oranları hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık