2015 İlkbahar Modası Cow Girl Trendi

1 yıl önce
2015 İlkbahar Modası Cow Girl Trendi için yorumlar kapalı
465 kez görüntülendi

2015 İlkbahar Modası Cow Girl Trendi

Moda konusunda birazcık deneyimli olanlar yada modayı en azından takip edenler bilirler ki, moda sezonlardan ve bu sezonlara uygun olarak hazırlanmış farklı farklı trendlerden oluşmaktadır. Örneğin, 2015 kadın modasında öne çıkan ‘Bohem‘ stilidir. Modacılar tarafından bohem tarzının farklı bir uygulaması 2015 ilkbahar modası cow girl trendi olarak karşımıza çıkmıştır. Sözü edilen trend 2015 ilkbahar modasına tam anlamda damga vuracak gibi görülmektedir.

Cow Girl Tendinin Özellikleri

  • Cow girl olarak tanımlanan trend oldukça rahat parçaları birleştiren ve kendinden emin olan kadınların kullanacağı bir tarzdır.
  • Rahatlığın ön planda olduğu bu giyim tarzında kot pantolonlar olmazsa olmazlar arasında yer almakla kalmaz, kot şort ya da yırtık kot olarak da sıkça kullanılır.
  • Ceket ya da yelek olsun deri detaylar bu stile hayat veriyor. Deri görünümlü püsküllü aksesuarları da yine cow girl trendi için kullanabilirsiniz.
  • Topuklu çizme ya da bot tarzı ayakkabılar ise bu stilin diğer bir önemli ögesi.

Cow Girl Trendinin Temsilcisi Kombinler

 

 

Bir önceki yazımız olan İşte Benim Stilim - Bugün Yıldız Benim Fan başlıklı makalemizde bu stil benim izle, bugün yıldız benim ve işte benim stilim hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık