2015 İlkbahar-Yaz Aksesuar Modası: Metalik Dövmeler

12 ay önce
2015 İlkbahar-Yaz Aksesuar Modası: Metalik Dövmeler için yorumlar kapalı
575 kez görüntülendi

2015 İlkbahar-Yaz Aksesuar Modası: Metalik Dövmeler

Bilindiği gibi 2015 ilkbahar-yaz modası oldukça farklı stilleri bir araya getiren ilginç bir sezon olacak. Özellikle bohem ve etnik trendlerin ön plana çıkması ise aksesuar modasını da etkilemiş durumda. Özellikle bu anlamda 2015 ilkbahar-yaz aksesuar modası metalik dövmeler ön plana çıkıyor.

2015-aksesuar-modasi-metalik-dovme-modelleri

Metalik dövmeler ilk olarak New York’ta yapılan moda haftasında 2015 ilkbahar-yaz aksesuar modasının tanıtımı sırasında moda ile ilgilenen profesyonellerin beğenisine sunuldu. Markaların ve modaseverlerin beğenisini kazanması üzerine ise her yerde görünür ve popüler hale geldi. Sözü edilen dövmelerin tercih edilmesinin nedeni ise kullanıcılarına sağladıkları avantajlar. Bahsedilen avantajlardan ilki bu metalik dövmelerin altın ve gümüş gerçek takılardan ayırt edilememesi, diğeri ise oldukça dayanıklı olmalarına rağmen istenildiğinde belirli solüsyonlar kullanılarak çıkarılabilmesidir.

Metalik dövmelere nerenizde yer vereceğinizi bilemiyorsanız sizlere önerimiz klasikten hoşlanıyorsanız bilek, gerdan ve yüzük parmağı gibi takı takılan kısımlarınızda; sıra dışılıktan hoşlanan bir kişiyseniz de göğüs ve bacağın çeşitli kısımlarında kullanmanızdır. Üstelik bu aksesuarları günlük hayatta tercih edebileceğiniz gibi konser ve davet gibi özel zamanlarda da tercih edebilirsiniz. İşte sizlere metalik dövme modelleri;

Bir önceki yazımız olan Kilonuza Göre Su Tüketin başlıklı makalemizde kilonuza göre su tüketin, kiloya göre su tüketimi ve su tüketim oranları hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık