2015 Sonbahar Makyaj Trendleri: 90’lar Makyajı

4 yıl önce
2015 Sonbahar Makyaj Trendleri: 90’lar Makyajı için yorumlar kapalı
1.051 kez görüntülendi

2015 Sonbahar Makyaj Trendleri: 90’lar Makyajı

Yazı geride bırakmaya ve sonbaharı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde sonbahardan başlayarak kışa doğru uzanacak bir makyaj modasının da içine girmiş bulunuyoruz. Modaya uymak ve daha şık görünebilmek için bu sezonda güzellik anlayışımızı değiştirecek bir trend de şüphesiz 90’lar makyajı olacak. 2015 sonbahar makyaj trendlerinden birincisini bugün sizlere açıklıyor ve bu trende uygun makyaj yapmanın inceliklerini sizlere anlatıyoruz. 2015 sonbahar makyaj trendleri: 90’lar makyajı incelikleri için yazımızı dikkatlice okuyup anlatılanları uygulamanız yeterli olacaktır.

2015-sonbahar-makyaj-trendleri-90’lar-makyaji

90’lar Makyaj Trendi

Öncelikle bu trend hakkında kısaca genel bilgi vermek gerekirse, en öne çıkan hususların belirgin koyu dudak rengi ve belirgin kaşlar olduğunu söylemek mümkündür. Bu trende uygun makyaj yapabilmek için aşağıdaki kurallara uymak gerekmektedir;

90’lar Makyajı İçin Yönergeler

  1. 90’larda en öne çıkan hususlardan bir tanesi de pürüzsüz ve mat görünüme sahip ciltlerdi. Bunu elde etmek için cilt teninize uygun kapatıcılığı yüksek bir fondöten kullanın. BB ve CC kremlerin yüksek kapatıcı özelliğe sahip olanları bu iş için oldukça uygundur.
  2. Cildinizi pürüzsüz hale getirdikten sonra sıra kaşlarınıza 90’lar görünümü katmaya geliyor. Bunun için koyu renk bir göz kalemi seçin ve kaşlarınıza belirginliğin yanı sıra kavisli bir görüntü de verin.
  3. Dudaklarınıza stilin gereği olarak koyu renk bir ruj süreceğiniz için gözlerinize daha açık renkler tercih edin. Açık renkli far kullanabileceğiniz gibi hiç far kullanmayabilirsiniz de. Ancak kirpiklerinizi koyu renk bir maskarayla kesinlikle belirgin hale getirmelisiniz.
  4. 90’ların bir trendi de dudak parlatıcılardır. Eğer koyu ruj rengi yerine parlatıcı tercih etmek isterseniz göz makyajınızda koyu farlar kullanmanızı tavsiye ederiz.

Bir önceki yazımız olan Sokak Stili İçin Çanta Önerileri başlıklı makalemizde 2014 yaz çanta modası, Aksesuar modası ve aksesuar seçimi hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık