Medcezir Dizisi 36. Bölüm 30 Mayıs 2014

10 ay önce
901 kez görüntülendi

Medcezir Dizisi 36. Bölüm 30 Mayıs 2014

Medcezir Son Bölüm İzle, Medcezir 36. bölüm izle, Medcezir 36. Son Bölüm Full HD İzle, Medcezir 36. Son Bölüm, Medcezir 36. Bölüm hd izle, Medcezir 36.Bölüm Tek Parça izle, Medcezir 36. Bölüm full izle, Medcezir 36. Bölüm Youtube izle, Medcezir 30 Mayıs Yeni 36. Bölüm Özeti

medcezir

Sude ve Kenan ilişkisini öğrendikten sonra Yaman ve Mira arasında baş gösteren sıkıntılı durum ve soğukluk bu bölümde Kenan’ın alacağı yeni bir kararla daha da tırmanarak tam bir gerilim halini alacak. Hem Yaman’a haksızlık ettiğini düşünen hem de gitmesine az bir zaman kaldığı için Mira bu gerilimi bitirmek adına geri adım atma kararı alır.

Bu geri atma kararı üzerine çift Mira gitmeden önce tüm mutlu ve birlikte olacakları şeyleri yapma kararı alırlar. Alınan karar üzerine ne zamandır planladıkları akşam yemeğini de nihayet düzenlerler. Akşam yemeği sırasında Mira, Yaman’a doğum gününden önce bir tarih olmasına rağmen beklemeden hediyesini verir. Ancak, bu hediye Yaman’ı mutlu etmez.

Diğer yandan, Yaman’ın doğum gününün yaklaşması nedeniyle Serezler evlerinde Yaman için güzel bir doğum günü partisi organize ederler. İlk defa bu şekilde doğum günü kutlanacak olan Yaman oldukça heyecanlıdır. Arkadaşları ise ortalığın karışmaması için üstün önlemler almaya çalışırken, partiye Sude ve Kenan yalnız bir şekilde katılmış olsalar bile partinin karışması kaçınılmazdır. Sonunda işler karışır.

Medcezir 36. Bölüm Fragmanı ve Star TV Medcezir Canlı İzle Tıklayın.

Bir önceki yazımız olan Saç Örgüsü Modelleri 2014 başlıklı makalemizde saç modeli, Saç Modelleri ve Saç örgüsü hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık