2014 İç Giyim Modası

1 ay önce
170 kez görüntülendi

pixel 2014 İç Giyim Modası0
  

2014 İç Giyim Modası

Bayan iç giyimde iç giyim ürününün modelinin yanında yapıldığı malzeme de oldukça önem taşımaktadır. Çünkü iç giyim ürünleri doğrudan tene temas ettikleri için terletmeyen ve cildi asla tahriş etmeyen malzemeden üretilmelidir. Bunun yanında tabi ki de ürünün modeli de önem taşımaktadır. Bu bağlamda seçim yapmanızı kolaylaştıracak 2014 iç giyim modası hakkında sizlere ufak tüyolar vermekte fayda görüyorum. İlk olarak tüm modada olduğu gibi bu sezon iç giyim modasında da çok çeşitli moda akımlarının etkilerini görmek mümkün. Bunlardan en önemlileri de retro ve monokrom akımları. Retro akımının etkileri iç giyim ürünlerine ufak çiçekli desenli modeller ve dantelli iç çamaşırı modelleriyle yansırken, monokrom akımı ise renk anlamında siyah ve beyaz modellerin fazlalığıyla yansımaktadır.

Diğer yandan, iç giyimde modeller dışında favori ürünlerden bahsetmek gerekirse öne çıkan modellerin jartiyerler, sütyenler ve gecelikler olduğunu söyleyebiliriz. Renklerden bahsetmek gerekirse her bayanın tercihlerine uygun renklerin bulunduğunu belirtmekte fayda bulunmaktadır. Daha da fazla bilgi ve fikir almak isterseniz 2014 iç giyim modasını aşağıda eklediğimiz fotoğraf galerisine mutlaka göz atın.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
2014 İç Giyim Modası, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Bir önceki yazımız olan Elidor Miss Turkey 2014 1.si Kim Kazandı başlıklı makalemizde 2014 miss turket 1cisi kim oldu, elidor miss turkey final gecesi ve elidor miss turkey kim kazandı hakkında bilgiler verilmektedir.

Gelen Aramalar:

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz


Yukarı Çık