2016 İlkbahar Modası ve Trendleri

3 yıl önce
2016 İlkbahar Modası ve Trendleri için yorumlar kapalı
1.328 kez görüntülendi

2016 ilkbahar modasının tanıtıldığı kış ayları su gibi geçerek geride kalırken, ilkbahar-yaz sezonu geldi, çattı. Artık gardropları ilkbahara uyarlamanın kesin vakti geldi. Sizlere ilkbaharda neler moda sunuyoruz ki gardroplarınızı modaya uygun düzenleyebilesiniz. 2016 yılının baharında latin baskıları, saçaklar, cesur renkler ve retro oldukça ön planda duruyor.

70’ler Modası

2016 ilk bahar ve yazında bu son baharda çok moda olan 1970’ler esintileri 2016 yılında da bu gündemini koruyacak. 70’ler modası 2016 ilk bahar ve yaz modasını belirleyen temalar arasında çok büyük bir yere sahip olacak. Biraz ruh, biraz geçiş ve isabetli mağazalarla bu modaya uymamız fazlaca mümkün.

2016-ilkbahar-trendleri-70ler-modasi

90’ların Nostaljisi

1970’lerin esintileri sizin tarzınızı pek yansıtmıyorsa seçenekler hala bolca mevcut. Bu seçeneklerden biride 1990’ların esintileri. 90’ların minimal, sportif ve aşınmış görünümlü kıyafetleri büyük bir patlama ile tekrar gündeme oturacak ve bu moda akımı tekrar başlayacak. Beli ipeksi kumaşlar ve elbiseler çok ön planda olacak.

2016-ilkbahar-trendleri-90lar-nostaljisi

Spor Lüks

Sportif şıklık moda ve estetiği her zaman yansıttığı gibi gelecek baharda kendini feminen bir safhaya çıkartarak bizimle birlikte olacak. Yüksek yırtmaçlar, daha kısa ve sık desenlerle bohemleştirilmiş spor tarz kendine çok seven edinecek gibi duruyor.

2016-ilkbahar-trendleri-spor-luks

Modern Bohem

Hala nefes kesmeye devam eden bohem tarz 2016 ilk bahar ve yazında bizlerle beraber olmaya devam edecek. Zahmetsiz, romantik ve modern bir bohem tarz; püsküller, zincirler ve muhteşem cazibesiyle sevenlerini çok mutlu edecek gibi.

2016-ilkbahar-trendleri-modern-bohem

Pijama Kıyafetler

Biraz duygusallık ve sofistike etki taşıyan bu moda arkasında masumiyet izlerini de bırakmaya devam edecek. Şeffaf ve dantel ekler, pürüzsüz ipek dokular ve bulanık aksesuarlarla bahar için karanlık ruhlu ve çok şık bir akım oluşturacak.

2016-ilkbahar-trendleri-pijama-giyim

Latin Esintileri

2016 yılının baharında, Latin etkisinde kalan volanlı, dolgun yüksek yırtmaçlı, güçlü kırmızılara sahip fazlaca kadınsı kıyafetler; kırmızı rujlu dudaklar ve kadınsı toplu saçlarla çok şık bir görüntü oluşturacak.

2016-ilkbahar-trendleri-latin-esintileri

Kolay Kotlar

Kotların modaya yeniden dönüşü üzerine lüks ortamlarda ve sokak modasında çok gözde bir parça olmuştur. Geçmişte kalan tüm kotlara benzemeyen yeni kot modeller, 2016 yılında yumuşak dokusuyla dolaplarda yerini alacak.

2016-ilkbahar-trendleri-kolay-kot-kombinler

Yeni Victoria

Dramatik tarza sahip Victoria kıyafetler kendini göz ardı ettirmeksizin 2016 baharında bizlerle beraber olacak. Bakarık kollu, yüksek yakalı ve vintage tipi çiçeklere sahip bu kıyafetler tiyatro ruhunu yansıtmak için bire bir.

2016-ilkbahar-trendleri-yeni-viktoryan-tarzi

Çayır Şıklığı

Victoria dönemi demişken kır elbiselerini akla getirmemekte haliyle pek mümkün olmuyor. Kır elbiseleri modaya çok güçlü dönmeye fazla hazır. 2016 baharında siyah fiyonklar, dantel kenarlar, dik malzemeler ve kırılgan baskılara sahip bu tarz alıcısına ulaşacak.

2016-ilkbahar-trendleri-cayir-sikligi

Lolita Tarzı

Kız modası sonbaharda modaya oturuşunu 2016 ilk baharında da devam ettirecek. 2016da ilk bahar pistlerinde masumiyet ve boğuculuğuyla, şeffaflık, tatlı pastel tonlar ve fırfırlı detaylarla fazlaca yer alacak.

2016-ilkbahar-trendleri-lolita-tarzi

Canlı Turuncu Tonları

Bahar mevsiminin iyimser ve canlı tonlara ev sahipliği yapmasını istersek turuncu tonları bunun için çok iyi bir seçim. Tonların bazıları çok cesur iken bazıları çok sade olacak ve turuncu sıçramalar 2016 bahar modasında oldukça önemli bir yere sahip olacak.

2016-ilkbahar-trendleri-canli-turuncu-tonlari

Açık omuzlar

2015 sonbaharında gündeme gelen ve alıcı bir güzelliğe sahip açık omuz detayları 2016 baharında ve yazında güncelliğini korunmaya devam edecek.

2016-ilkbahar-trendleri-acik-omuzlar

Karışıklık

2016 bahar ve yazında neşeli, narin ve dramatik, güzel çiçeklere, transparan ve fırfırlı detaylara sahip kıyafetler ön planda olacak. Kadınlık katılmış, pembe tonlara fazlaca ev sahipliği yapan ve suda yürünüyor hissi oluşturacak olan bu tasarımlar ön planda olacak.

2016-ilkbahar-trendleri-karmasa

Simli Saçaklar

Gece kıyafetlerini etkileyecek bir moda sizlerle. Hareketli yerleştirilmiş, bohem tarza sahip saçaklar 2016 yaz ve baharında elbiselerin üzerinde yerini almaya fazlaca hazır.

Bir önceki yazımız olan Ajda Pekkan Davanın Galibi Oldu başlıklı makalemizde ajda pekkan bülent ersoy hakaret davası, ajda pekkan davayı kazandı ve bülent ersoy ajda pekkana hakaret etti hakkında bilgiler verilmektedir.

2016 İlkbahar Modası ve Trendleri Konusuna Ait Etiketler

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık