2016 İlkbahar Uzun Abiye Modelleri

3 yıl önce
2016 İlkbahar Uzun Abiye Modelleri için yorumlar kapalı
1.974 kez görüntülendi

2016 İlkbahar Uzun Abiye Modelleri

2016 İlkbahar Uzun Abiye Modelleri

İlkbahar ya da daha genel bir ifadeyle bahar ayları düğün, kutlama mevsimi olarak da bilinmektedir. Bu nedenle 2016 ilkbahar uzun abiye modelleri bu mevsimde daha çok tercih edilmektedir. Dönemin trendlerini ve abiye modelleri neler sizler için araştırdık ve geniş bir abiye kataloğunu da sizler için yazının sonuna ekledik. Düğün, davet gibi organizasyonlarda alışverişe çıkmadan önce kadın modası konusunda sizlere mutlaka yardımcı olacaktır.

2016-ilkbahar-abiye-modelleri-59

Bu sezonun abiye modellerinde oldukça renk çeşitliliği bulunmasına rağmen uzun modeller daha fazla tercih edilmiş. Bunun nedeni ise tasarımcıların bayanları daha zayıf ve zarif gösteren boydan modelleri tercih etmesi. Uzun elbise modellerinde genellikle desen kullanılmamış. Desen yerine işlemeler, boncuk ve dantellerle feminenlik arttırılmış. Bu sezon bu abiyelerle şık olmak çok kolay olacak. Renk olarak bakıldığında ise siyahın popülerliği yerini korusa da mavi, pembe, beyaz, sarı ve yeşil tonları da bu sezon revaçta olacak. Tesettür abiyelerde ise daha çok tesettürün simgesi haline gelmiş yeşil ve bordo elbise tasarımları daha çok tercih edilmiş.

Bir önceki yazımız olan Ajda Pekkan Davanın Galibi Oldu başlıklı makalemizde ajda pekkan bülent ersoy hakaret davası, ajda pekkan davayı kazandı ve bülent ersoy ajda pekkana hakaret etti hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık