2017 İlk Bahar Modası, Elbise Modelleri 2017

3 yıl önce
2017 İlk Bahar Modası, Elbise Modelleri 2017 için yorumlar kapalı
2.642 kez görüntülendi

Hiç bir zaman moda için erken bir vakit değildir. Henüz kış mevsimindeyiz ve bahara çok var düşüncesi stilistler için kabul edilemezdir. Modanın vakti ve zamanı olmaz diyen stilist ve tasarımcılar, 2017 kadın modası haftasında ilk bahar ve yaz koleksiyonlarına podyumun tozunu yutturmaya, heyecan ve ilhamla devam ediyorlar. Bu defileler ve tasarımlar bizim ilk bahara erken yatırım yapmamız için kaçınılmaz bir fırsat olacak.2017 yılının baharında latin baskıları, saçaklar, cesur renkler ve retro oldukça ön planda duruyor.

-70’ler Modası
2017 ilk bahar ve yazında bu son baharda çok moda olan 1970’ler esintileri 2017 yılında da bu gündemini koruyacak. 70’ler modası 2017 ilk bahar ve yaz modasını belirleyen temalar arasında çok büyük bir yere sahip olacak. Biraz ruh, biraz geçiş ve isabetli mağazalarla bu modaya uymamız fazlaca mümkün.

2017-bahar-modasi-elbise-modelleri

-90’ların Nostaljisi
1970’lerin esintileri sizin tarzınızı pek yansıtmıyorsa seçenekler hala bolca mevcut. Bu seçeneklerden biride 1990’ların esintileri. 90’ların minimal, sportif ve aşınmış görünümlü kıyafetleri büyük bir patlama ile tekrar gündeme oturacak ve bu moda akımı tekrar başlayacak. Beli ipeksi kumaşlar ve elbiseler çok ön planda olacak.

2017-bahar-modasi-elbise-modeli

-Spor Lüks
Sportif şıklık moda ve estetiği her zaman yansıttığı gibi gelecek baharda kendini feminen bir safhaya çıkartarak bizimle birlikte olacak. Yüksek yırtmaçlar, daha kısa ve sık desenlerle bohemleştirilmiş spor tarz kendine çok seven edinecek gibi duruyor.

bahar-modasi-2017-elbise-modeli

-Modern Bohem
Hala nefes kesmeye devam eden bohem tarz 2017 ilk bahar ve yazında bizlerle beraber olmaya devam edecek. Zahmetsiz, romantik ve modern bir bohem tarz; püsküller, zincirler ve muhteşem cazibesiyle sevenlerini çok mutlu edecek gibi.

bahar-modasi-2017-elbise-modeli

-Pijama Kıyafetler
Biraz duygusallık ve sofistike etki taşıyan bu moda arkasında masumiyet izlerini de bırakmaya devam edecek. Şeffaf ve dantel ekler, pürüzsüz ipek dokular ve bulanık aksesuarlarla bahar için karanlık ruhlu ve çok şık bir akım oluşturacak.

bahar-modasi-2017-elbise-modeli

-Latin Esintileri
2017 yılının baharında, Latin etkisinde kalan volanlı, dolgun yüksek yırtmaçlı, güçlü kırmızılara sahip fazlaca kadınsı kıyafetler; kırmızı rujlu dudaklar ve kadınsı toplu saçlarla çok şık bir görüntü oluşturacak.

bahar-modasi-2017-elbise-modelleri1

bahar-modasi-2017-elbise-modelleri1

-Kolay Kotlar
Kotların modaya yeniden dönüşü üzerine lüks ortamlarda ve sokak modasında çok gözde bir parça olmuştur. Geçmişte kalan tüm kotlara benzemeyen yeni kot modeller, 2017 yılında yumuşak dokusuyla dolaplarda yerini alacak.

elbise-modasi-2017

-Yeni Victoria
Dramatik tarza sahip Victoria kıyafetler kendini göz ardı ettirmeksizin 2017 baharında bizlerle beraber olacak. Bakarık kollu, yüksek yakalı ve vintage tipi çiçeklere sahip bu kıyafetler tiyatro ruhunu yansıtmak için bire bir.

2017-elbise-modasi

-Çayır Şıklığı
Victoria dönemi demişken kır elbiselerini akla getirmemekte haliyle pek mümkün olmuyor. Kır elbiseleri modaya çok güçlü dönmeye fazla hazır. 2017 baharında siyah fiyonklar, dantel kenarlar, dik malzemeler ve kırılgan baskılara sahip bu tarz alıcısına ulaşacak.

2017-elbise-modelleri

-Lolita Tarzı
Kız modası sonbaharda modaya oturuşunu 2017 ilk baharında da devam ettirecek. 2017′ de ilk bahar pistlerinde masumiyet ve boğuculuğuyla, şeffaflık, tatlı pastel tonlar ve fırfırlı detaylarla fazlaca yer alacak.

2017-elbise-model1

-Canlı Turuncu Tonları
Bahar mevsiminin iyimser ve canlı tonlara ev sahipliği yapmasını istersek turuncu tonları bunun için çok iyi bir seçim. Tonların bazıları çok cesur iken bazıları çok sade olacak ve turuncu sıçramalar 2017 bahar modasında oldukça önemli bir yere sahip olacak.

2017-elbise-modelleri1

-Açık omuzlar
2017 sonbaharında gündeme gelen ve alıcı bir güzelliğe sahip açık omuz detayları 2017 baharında ve yazında güncelliğini korunmaya devam edecek.

2017-elbise-modeller2

-Karışıklık
2017 bahar ve yazında neşeli, narin ve dramatik, güzel çiçeklere, transparan ve fırfırlı detaylara sahip kıyafetler ön planda olacak. Kadınlık katılmış, pembe tonlara fazlaca ev sahipliği yapan ve suda yürünüyor hissi oluşturacak olan bu tasarımlar ön planda olacak.

elbise-modelleri-2017-1

-Simli Saçaklar
Gece kıyafetlerini etkileyecek bir moda sizlerle. Hareketli yerleştirilmiş, bohem tarza sahip saçaklar 2017 yaz ve baharında elbiselerin üzerinde yerini almaya fazlaca hazır.

trend-elbise-modelleri-2017

-Ekose
2017 ilk bahar ve yazında sevgi dolu desen olan ekoseler, hem siyah hem beyaz ve mavi, kırmızı, yeşil gibi sessiz ve solmuş tonlarla sıcak günlerinde güzel bir esinti yansıtacak.

2017-ilkbahar-elbise-modelleri

Modayı yakından takip etmek için gen-arks.net‘i takip edin.

Bir önceki yazımız olan Kalp Krizinin En Sık Görülen Nedenleri başlıklı makalemizde kalp krizi, kalp krizini arttıran sebepler ve kalp krizinin nedenleri hakkında bilgiler verilmektedir.

2017 İlk Bahar Modası, Elbise Modelleri 2017 Konusuna Ait Etiketler

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık