2016 Yaz Aksesuar Modası – Güneş Gözlüğü Modelleri

3 yıl önce
2016 Yaz Aksesuar Modası – Güneş Gözlüğü Modelleri için yorumlar kapalı
1.219 kez görüntülendi

Her zaman yaz dönemlerinde ağırlıkla kullanılan hem güneş ışınları nedeniyle hem de moda oluşu üstüne kadınların kombinlerinin birer tamamlayıcısı, çok güzel model model olan aksesuarların en önemlilerinden biri olan güneş gözlüğü modasını hepimiz biliriz. Gerekse süs, gerekse sağlık, gerekse öylesine takılan güneş gözlükleri artık kış mevsiminde de fazlasıyla moda hale gelmiş durumda. Bu akımın öncülüğünü genelde yabancı bir çok ünlü kürk üstüne güneş gözlüğü takıp bazen alay konusu olarak zaten başlatmışlardı. Hayranları ve bu durumu hoş bulan bir çok bayan bu yaza özgü olan güneş gözlüğünü kış mevsiminde de kullanmaya başlamışlardı.

2016-Yaz-Aksesuar-Modasi-Gunes-Gozlugu-Modelleri

Güneş gözlüklerinin kış aylarında da kullanılması şeklinde uygulanan bu aksesuar modası 2015 sonunda artık yavaş yavaş Türkiye’de de yeni trend haline gelmeye başladı.2016 yılında da çok fazla ön planda olacak gibi duruyor. Bu akımı zaten beğenen ama alay konusu olmak istemeyen geç kızlarımız ve şık bayanlarımız, gündüz kuşağında yer alan ve çok izlenen moda programlarında sıkça görmeye başladıktan sonra cesaret alarak uygulamaya başladılar. Bazılarımıza ‘kışın güneş mi varmış, güneş gözlüğü ne alaka’ dedirtecek bu akım gün be gün artıyor. Dışarı çıkarken sade bir jean, triko bir kazak ve bir postalla dışarı çıkarken takılan bir güneş gözlüğü ya da şık bir elbise içinde kuğu gibi görünen bir kadında elbisesinin ışıltısına layık bir güneş gözlüğü artık sık karşılaşacağımız manzaralar arasında.

2016-yaz-gunes-gozlugu-modelleri

Üstelik bu gözlükleri sadece gündüz değil gece dışarı çıkarken kombinlerine ekleyen ve ekleyecek hanımlarımızda mevcut. Bu sene ve her sene yeni renk ve modellerle karşımıza her gün daha fazla çıkan, pazarlarda veya lüks optiklerde dahi bir çok çeşiti olan bu gözlükler kullanımı git gide kolaylaştırıp yaygınlaştırmaya da çok meyilli doğrusu. Kadınların güneş gözlüklerini sadece gözlerinde kullanmadıklarını hepimiz biliriz. Bazen saçlarını toplamak için toka görevi gören, bazen sade kalan bir yakayı dolu göstermek için yakaya takılan, bazen ise sadece süs amaçlı elde tutulan çok amaçlı gözlükler artık kış modasında da bizlerle. Bu nedenle modelleri hakkında bilgi verdiğimiz 2016 Yaz güneş gözlüğü modelleri sonbahar ve kış aylarında da kullanarak tüm seneye mal edebilir ve tüm yıl boyunca şıklığı yakalayabilirsiniz. İşte güneş gözlüğü modelleri;

Bir önceki yazımız olan Ajda Pekkan Davanın Galibi Oldu başlıklı makalemizde ajda pekkan bülent ersoy hakaret davası, ajda pekkan davayı kazandı ve bülent ersoy ajda pekkana hakaret etti hakkında bilgiler verilmektedir.

2016 Yaz Aksesuar Modası – Güneş Gözlüğü Modelleri Konusuna Ait Etiketler

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık