2016 Çanta Modelleri ve Trendleri

4 yıl önce
2016 Çanta Modelleri ve Trendleri için yorumlar kapalı
1.398 kez görüntülendi

2016 Çanta Modelleri ve Trendleri

Yeni bir yıla girmemize az kaldı. Her şeyde olduğu gibi elbette ki, moda alanında da yenilikler yeni yılla birlikte hayatımıza girecek. Yeni trendler, yepyeni tasarımlı kıyafetler ve aksesuarlar… Her ne kadar yeni yıla girmemiş olsak da tasarımcılar koleksiyonlarını tasarlayıp, üretip tanıtımlarını dünyanın ve ülkemizin önde gelen moda organizasyonlarında tanıttılar bile. Biz de yeni yılın trendlerini sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Bugün aksesuar modası bölümümüzden modayı takip etmeyi seven bayanlara 2016 çanta modelleri ve trendleri hakkında bilgiler vereceğiz.

2016-canta-modelleri-ve-trendleri

2016-canta-modelleri-ve-trendleri

Öncelikle 2016 çanta trendlerinde şıklık ve fonksiyonelliğin birlikte ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Özellikle oversized denilen büyük ve geniş çantalar önümüzdeki yılda oldukça işe yarayacak ve bizlere tüm eşyalarımızı toplama imkanı sunacak. Bunun dışında ergonomik olarak üretilen konforlu saplı çantalar da yine öne çıkacak. Diğer yandan, 2o16 çanta modellerine bakıldığında oldukça çeşitli trendler ve desenler göze çarpıyor. Özellikle hayvan desenleri, baskılar, slogan ve grafikli desenler ön plana çıkarken, süet ve püskül de yine yeni sezonun detaylarından olacak. Renk anlamında incelendiğinde canlı ve dikkat çeken renklerin ve neredeyse tüm tonların moda olacağını söylemek mümkün. 2015 yılından farklı olarak 2016 yılında elbisenin kumaşından yapılmış çantaları da moda çevrelerinde sıklıkla göreceğiz. Modellere örnek olarak galerimize göz atabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Ajda Pekkan Davanın Galibi Oldu başlıklı makalemizde ajda pekkan bülent ersoy hakaret davası, ajda pekkan davayı kazandı ve bülent ersoy ajda pekkana hakaret etti hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık