2016 Renkli Kaş Trendi Büyüyor!

3 yıl önce
2016 Renkli Kaş Trendi Büyüyor! için yorumlar kapalı
1.171 kez görüntülendi

Son zamanlarda moda olan klasik saç renklerinden sıkılan ve farklılığı seven, değişik tarzları deneyen, marjinal tarzlara sahip olan güzel bayanlarımızın güzelliklerine güzellik, tarzlarına tarz ve kendilerine farklı, dikkat çekici bir imaj katan mavi, mor, pembe, turuncu gibi bir çok farklı, alışa gelmişin dışındaki saç renklerinden sonra şimdi de renkli kaş modası gündeme bomba gibi düşmeye hazır.

2016-Renkli-Kas-Trendi-Buyuyor

Bayanlarda açık renkli sarı, kızıl, bakır tonları saçlar da koyu tonlarda kaşın, koyu kahve, siyah tonlarında ise açık renk kaşın göze hoş gelmediğini hepimiz biliriz. Renkli saçlara sahip bayanlarımızın bu farklı ve güzel saçlarına uyumlu olan kaşlara sahip olması, tarzlarını kaşlarıyla da devam ettirmesi için çok yerinde bir moda.

Bu moda sadece renkli saça sahip bayanları kapsamıyor tabi ki de. Tüm ilgiyi kaşlarına çekmek isteyen, favori rengini kaşlarında taşımak isteyen, düz renk olan saçlarını kırıp, ters köşe yapıp farklı bir tarz yaratmak isteyenler içinde çok güzel, bulunmaz bir fırsat, bulunmaz bir moda akımı. Bayanlar mavi, pembe, turuncu, yeşil ve bir çok canlı renkleri tarzınıza yansıtmanız ve sizi bu renkli kaş moda akımına teşvik etmek için bir kaç örnek sizlerle.

Bir önceki yazımız olan Sokak Stili İçin Çanta Önerileri başlıklı makalemizde 2014 yaz çanta modası, Aksesuar modası ve aksesuar seçimi hakkında bilgiler verilmektedir.

2016 Renkli Kaş Trendi Büyüyor! Konusuna Ait Etiketler

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık