2016 İlkbahar Makyaj Modası Trendler ve Tüyolar

3 yıl önce
2016 İlkbahar Makyaj Modası Trendler ve Tüyolar için yorumlar kapalı
1.279 kez görüntülendi

2016 İlkbahar Makyaj Modası Trendler ve Tüyolar

2016 İlkbahar Makyaj Modası Trendler ve Tüyolar

Kışın bitmesine ve içleri açan ilkbaharın gelmesine sayılı günler kaldı. Her yeri bahar neşesi sarmadan önce bayanların en çok merak ettiği konular moda ve güzellik oluyor. Peki siz bahar makyajına hazır mısınız? İşte 2016 ilkbahar makyaj modası trendler ve tüyolar yazımızda tüm detaylar sizlerle.

2016-ilkbahar-makyaj-modasi-trendler-ve-tuyolar

2016-ilkbahar-makyaj-modasi-trendler-ve-tuyolar

Her kadın için makyaj özellikle göz makyajı çok ön plandadır. Bahar 2016 makyaj modasında ise renklerin yoğunluğu biraz artıyor ve güçlü, kolay bir makyaj trend oluyor. Gün batımı pembesi göz kapakları, kırmızı dudakları, bronzlaşmış yanaklar, metalik ve abartı kirpikler gibi bir çok trend söz konusu.

GÖZ TRENDLERİ

Mavi Bir Dokunuş

Bir kaç sezonluk gözdeliğini kaybeden trendler 2016 yılında yeniden güçlü bir dönüş yapacak. Tuzlu hava ve açık gökyüzü için elektrik mavisi, ışıltılı ve güçlü göz makyajı son trend.

2016-makyaj-modasi-1

Pembe Göz Kapakları

2016’nın baharında kendinize kadınsı bir güzellik katmak için yumuşak pastel tonları özellikle de pembe ve şeftali gibi renkler çok uygun. Sadece maskara tabakasına parlak bir cildin üstüne uygulanan bu makyaj saf ve şehvetli görünmek için yeni bir yol.

2016-makyaj-modasi-2

Grafiksel Serin Gözler

2016 güzellik trendlerinde soyut kemerler, uzun kirpikler ve yoğun iç köşeler ön planda. Gözler grafiksel bir tasarıma dönüştürmek için bu trend fazlaca uygun.

2016-makyaj-modasi-3

Ağır Çerçeveli Gözler

2016’nın yumuşak baharı için makyaj modasının bir trendi de nemli cilt ve ağır çerçeveli gözler. Bu trende uymak için yapmanız gereken tek şey gözlere odaklanmak ve siyah bir sıçrama eklemek.

2016-makyaj-modasi-4

Zarif Metalik

2016 yılının makyaj trendleri arasında kısıtlama ve incelik içeren bu göz makyajı da mevcut. Gümüş ve altın gibi metalik göz farları akşamları esintili ve güzel gözlere sahip olmanız için güzel bir seçenek.

2016-makyaj-modasi-5

Parıltılı Farlar

2016 makyaj trendleri bazı parlak ve eşsiz trendlerede dokunuyor. Rengarenk parıldayan ve peri tozu serpilmişçesine şık bir şekilde ben burdayım diyen göz farları da son trendler arasında.

2016-makyaj-modasi-6

Abartılı Kirpikler

Geçmiş mevsimlerde moda olan bebeksi sade kirpikler 2016 yılında yerini drama ve tiyatro esintisi veren; fütüristik, abartılı ve fazlaca ayrımlı kirpiklere bırakıyor.

2016-makyaj-modasi-7

DUDAK MAKYAJI TRENLERİ

Koyu Dudaklar

Genellikle baharda soft kullanılan rujlar yerini 2016 yılı bakarında sonbahar da olduğu gibi siyah, deri ve bordo tonları karanlık, karamsar ve vamp görünüm veren dudaklara bırakıyor.

2016-makyaj-modasi-8

Kar Beyazı Kırmızı Dudaklar

Güzel kırmızı dudak klasiği artık daha güçlü ve daha soluk, titreyen görüntüsü veren tarzla yine ben burdayım diyor. 2016 baharı için oldukça sıcak, pamuk prenses masalından ödünç alınmış gibi duran, parlak ve bir o kadar da saten kırmızı rujlar çok uygun.

2016-makyaj-modasi-9

YÜZ MAKYAJI TRENDLERİ

Bronzlaşmış Yanaklar

Yanaklarda sağlıklı bir bronz dokunuş olmadan yaz güzelliği ne olurdu? Bronzlaştırıcı ve vurgulayıcı, çıplak ve güzel görünen bronz parlaklıklı makyaj trendi tanrıça gibi muhafazakar görünmenize sebebiyet verecek gibi duruyor.

2016-makyaj-modasi-10

Parlak Elmacık Kemikleri

Aynı yanaklara allık gibi bir dokunuşla, burun köprüsü ve yüzün ince ayrıntılarına uygulanan parlak pudralar oldukça zahmetsiz bir trend. Parlak elmacık kemikleri düşsel bir görüntüye de kucak açıyor.

2016-makyaj-modasi-11

Bir önceki yazımız olan Sokak Stili İçin Çanta Önerileri başlıklı makalemizde 2014 yaz çanta modası, Aksesuar modası ve aksesuar seçimi hakkında bilgiler verilmektedir.

2016 İlkbahar Makyaj Modası Trendler ve Tüyolar Konusuna Ait Etiketler

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık