2014 Saç Modelleri Trendler

2 yıl önce
4.502 kez görüntülendi

2014 Saç Modelleri Trendler

Hayatında değişiklik yapmak isteyen kadınlar genelde ilk önce saçlarını değiştirmekle başlarlar. Bir çok sebebi bulunan bu değişimlerde toplumda algılanan öncelikli belirtiler, mutsuz, değişiklik isteyen, terk edilen, havalı olan, kendini güçlü ve çekici hisseden kadınların olduğu görülmüştür. Tabi her saç değişiminde bu bulgulara dayanarak yorum yapmak doğru olmaz, arasıra değişikliğe gitmek isteyerekte saç şekli, saç rengi gibi değişimlerde bulunabiliyor.

Bayanlar saçlarına çok önem vermekte olduğu bilinen bir durum, insanın tipini gösterende saçtır. Hanımlar saçlarını en iyi şekile sokarak güzelliklerine güzellik katmak, alımlı olmak isterler. Yüz tipine göre saç kesimi ve saç modellerini kendimize uygulamak isteriz. Bir çok saç modeli var ve her beğendiğimiz saç modeli malesef bize uymayabiliyor, zaten her modelde bize uyacak diye bir şey yok. Biz kendimize yakışan bizi en güzel şekilde taşıyacak saç modellerini uygulamalıyız. 2014 saç trendlerinde yine bir çok modeller var. Atkuyruk saç modelleri, dağınık saç modelleri, düz kesim saç modelleri, kahküllü saç modelleri, örgü saç modelleri, topuz saç modelleri, kıvırcık saç modelleri, kısa saç modelleri gibi …

Sözü daha fazla uzatmadan yeni moda olan 2014 saç modellerinle sizleri baş başa bırakıyoruz…

 

Bir önceki yazımız olan 2014 ilkbahar / Yaz Gelinlik Modelleri başlıklı makalemizde 2014 Gelinlik Modası, 2014 Gelinlik Modelleri ve 2014 ilkbahar / Yaz Gelinlik Modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık