TV’de Bu Akşam 10.19.2014

1 yıl önce
678 kez görüntülendi

TV’de Bu Akşam 10.19.2014

Bu akşam tv kanallarında tam bir dizi karnavalı yaşanacak. Sevilen birçok dizinin yeni bölümlerini ekranlarda göreceğiniz bu akşam seçim yapmakta zorlanacaksınız. İşte Tv’de bu akşam 10.09.2014 için tüm dizi özetleri ve yeni bölüm fragmanları

Kara Para Aşk 15. Bölüm

Kara Para Aşk dizisinin 15. bölümü bu akşam 20.00’da ATV ekranlarında sizlerle olacak. Peki, dizide bu akşam neler olacak. Hemen dizinin özetini sizlerle paylaşalım. Ömer komiser sevgilisi Sibel’le nişan yapmak için ve normalde Roma’da yaşamasına rağmen doğum günü için ailenin yanına gelme amacı taşıyan Elif İstanbul’a gelirler. Her ikisi de geldikleri gece yakınlarının cinayete kurban gitmesi nedeniyle ölüm acısı yaşamaktadırlar. Cinayetler konusunda birçok soru işaretleri olan Ömer ve Elif gergin bir tanışma yaşarlar. Ancak, delil ve ipucu bulma çabaları onların yollarını her seferinde bir kez daha kesiştirecektir.

Kara Para Aşk 15. Bölüm Fragmanı


Güzel Köylü 12. Bölüm

Güzel Köylü bugün yeni bölümüyle bu akşam saat 20.30’da Star TV ekranlarında olacak. Köydeki güzel gelişmelerden ve yeniliklerden bir tanesi de organik pazarın açılışının yapılmasıdır. Diğer yandan Cemal’in Gül’e sevdiğini itiraf etmesinden kaynaklı olarak Gül oldukça mutludur. Ancak, bu durumun farkına varan ve öğrenen Kaan da boş durmamakta ve Gül’e bir sürpriz hazırlamaktadır. Hem Kaan’ın hem de Cemal’in hazırladığı sürpriz Gül’ü çok şaşırtacaktır.

Güzel Köylü 12. Bölüm Fragmanı

Benim Adım Gültepe 2. Bölüm

Seyfi ve Fevzi ailevi problemlerinden dolayı geceyi sokakta geçirirler. Bu sırada komiser Yavuz’un çevirdiği tüm kirli işleri de görürler ve tanık olurlar. Bu kirli işleri Eşref’e söylemeye karar verirler. Diğer taraftan Halil Gülümser cephesi de oldukça hareketlidir. Halil aşkından yanıp tutuştuğu Gülümser’in evine çat kapı gelir. Bunu üzerine Gülümser işlerin iyice sarpa saracağını düşünerek Halil’den ayrılmaya karar verir. Tabi ayrılıp ayrılamayacağının cevabı da ilerleyen bölümler de ortaya çıkacak. Benim Adım Gültepe saat 20.00’da Kanal D‘de.

Benim Adım Gültepe 2. Bölüm Fragmanı

Bir önceki yazımız olan Burcu Esmersoy’un Kozmetik Şirketi Biondina başlıklı makalemizde Biondina, Biondina Tekstil ve Kozmetik ve Burcu Esmersoy hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık