2014 Örgü Bebek Yelek Modelleri

5 yıl önce
3.741 kez görüntülendi

2014 Örgü Bebek Yelek Modelleri

Her ne kadar hala sıcak yaz günleri etkisini sürdürse de kış hazırlıkları başladı. Özellikle bebek bekleyenler ve doğumunu kışın yapacak olanlar minik bebekleri için kalın kıyafetleri hazırlama girişimindeler. Tabi ki, örgü kıyafetler de bunların büyük bir kısmını oluşturuyor şüphesiz. Özellikle el örgüsünden vazgeçemeyenler için 2014 örgü bebek yelek modellerini sizler için paylaşıyoruz. Bebek yelek modellerinde çok farklı örgü motifleri kullanılmakta ayrıca işlemeli modeller de özellikle kız bebekler için çokça tercih edilmektedir.

Örgü yapmak için örgü tekniklerini bilmeniz ve yeteri kadar malzemeyi temin etmiş olmanız gerekmektedir. Örgü ipliği seçerken bebeklere uygun terletmeyen, kaşındırmayan ve bebeğin tenine zarar vermeyen ipliği seçmeye özen göstermelisiniz. Naylon karışımı fazla olan iplikler yerine pamuklu iplikler seçmeniz hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı için oldukça yerinde olacaktır.

Bir önceki yazımız olan Lady Gaga'dan Yeni Bir Parfüm Daha başlıklı makalemizde Eau de Gaga, Eau de Gaga reklam kampanyası ve Eau de Gaga reklam kampanyası fotoları hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık