2014 Uzun Dar Abiye Modelleri

1 yıl önce
2.332 kez görüntülendi

Bayanların her zaman severek giydiği abiye elbiseleri seçerken vücut tipine göre abiye elbise modellerinede dikkat etmesi gerekmektedir. 2014 Abiye Elbise Modellerine daha önceki yazılarımızda yer vermiştik.  Üstünüze yakışan, en iyi şekilde elbiseyi taşıyabileceğiniz  abiye elbiseyi giymek her zaman daha iyidir. Vücudunuzu tanımak abiye elbise seçiminde doğru karar vermenize yardımcı olur. Örneğin uzun boylu zayıf bayanlar için uzun dar abiye modelleri idealdir. Buradan 2014 uzun abiye modelleri resim galerimizede göz atabilirsiniz.

Kısa boylu toplu bayanlar için yuvarlak hatlı geniş dik kesim abiye modellerini seçmek yerinde karar olur. Bu yazımız 2014 uzun dar abiye modelleri için hazırlanmıştır. Daha sonraki yazılarımızda kısa boylu kilolu bayanlarında tercih edebileceği abiye modelleri hakkında bilgi vereceğiz.

Bir önceki yazımız olan Demet Akalın Gurur Duyarım Şarkı Sözleri başlıklı makalemizde Demet Akalın 2014 Rekor Albümü, demet akalın 2014 şarkıları ve demet akalın gurur duyarım dinle hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş Tweetle

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık